Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Σκέτη μαγεία

Όλοι όσοι ζωγραφίζαμε από παιδιά έχουμε φανταστεί τις ζωγραφιές μας να ζωντανεύουν και να κινούνται πάνω στο χαρτί. Πως θα σας φαινόταν αν σας έλεγα ότι αυτό γίνεται…?

Πρόκειται για το Crayon Physics που πολύ σύντομα βγαίνει στην Delux έκδοση. Το Crayon Physics είναι ένα 2D mind-puzzle game στο όποιο τα σχήματα που ζωγραφίζουμε ως δια μαγείας ακολουθούν τους νόμους της φυσικής. Το τετράγωνο που θα ζωγραφίσεις στον αέρα θα πέσει λόγω βαρύτητας. Η μπάλα θα κυλίσει κτλ. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι πολύ απλός. Πρέπει να κάνουμε μια μπάλα να κυλίσει μέχρι να ακουμπήσει ένα αστέρι. Μπορεί να ακούγεται πολύ απλό αλλά πρέπει να βάλεις όλη την εφευρετικότητα σου για να βγαλεις τις πίστες και μπορεί να κολλήσεις άσχημα .

Μέχρι να έρθει στα χέρια μας η Delux έκδοση μπορούμε να παίξουμε με την πρώτη version του παιχνιδιού. Το κατά κάποιο τρόπο demο του Crayon Physics.

Θες να το δεις με τα ματια σου?






Δεν είναι ανάγκη να έχεις οθόνη - touch pad ή wacom digitizer για να ζωγραφίσεις. Μπορείς να το κάνεις χρησιμοποιώντας απλά το ποντίκι


Το Crayon Physics μπορείς να το κατεβάσεις από εδω

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ κι εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια: