Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Τι σκεφτόσουν άνθρωπε, όταν ρώταγες της google το ψαχτήρι? Νο 14

Επιστροφή στον πλανήτη Αθήνα μετά απο αρκετές ημέρες, επιστροφή και στις αναζητήσεις. Ε, λίγο η ζέστη, λιγο τα λόγια του παπά, να τι βρήκα στα keywords μου η αλεπούδα.




Αλλα επειδή – για να ειμαι ειλικρινης - δεν ξέρω ποιος είμαι, το γκουγκλάρω αυτό το μεγαλειώδες – μουχαχα - που σκέφτηκα για να πάρω ιδέες και μετά γράφω ο,τι θελω για μενα


Γιατί δεν κλείνεις το καπάκι της οδοντόκρεμας, αγάπη μου?


Δοκιμάστε και στο κοτέτσι, κρατώντας στα χέρια σας μια ντουζίνα αυγά, ετσι για να έχει και σασπένς


Ναι, γιατι ψαχνουμε να γελάσουμε με κανενα μαλάκα και έχουμε πήξει στη γατότριχα. Χτου!


Ακάθεκτο συνεχίζει το “μου-γαμώ-τη-μάνα-μου” σύνδρομο του έλληνα που στα 30βαλε του μένει ακόμα στο πατρικό του και του πλένει-σιδερώνει-διπλώνει-φοράει τα βρακιά η μάνα του. Το είδος αυτού του άντρα πιθανότατα φωνάζει στο κρεβάτι ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΑΝΑ ΜΟΥ! - what I am doing to you, my mother! – και μια καλή απάντηση σε αυτό είναι «μου κάνεις τα νεύρα τσατάλια, είναι ώρα να κοιμηθείς, ελπίζω να έκανες τα μαθήματα σου και σταμάτα να τρως τη μύξα σου»


Για μια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό πως ο Δρακουμέλ στη σημερον ημέρα γκουγκλάρει για να βρει τα στρουμφάκια και μάλιστα τα ψάχνει ως: Απαίσια στρουμφάκια


Μετά τα greeklish ο νέος ιντερνετικός ιδιωματισμός είναι τα ρεμπέτ-λίγκουα. «Γκουγκλε και γκούγκλε και γκουγκλενε πες μου ρε μαγκα μου το ναι» και «Γκούγκλευε και μη ερεύνα»



Ω γκουκλε μου έαρ, γκουκλίτατο μου γκουκλ, που εδυ σου το νταταμπέης, υιέ προγραμματιστού παντάναξ, θεέ μου ψαχτικέ μου, πώς κουότ να καταδεξω? Ερραναν τα τεξτ φιλντς σου αι ασχετοι αι χρήσται, λιαν πρωί ελθούσαι. Αι γενεαι αι πασαι ύμνον τη υπαρξη σου, προσφέρουσι γκουκλέ μου. Καθελών του μπράουσερ, Βασίλειος ο Θυρας, εν παραθυρω εσε ψαχουλεύσεν.


Και τι θελετε από το γκουγκλ, να σας κάνει πάρτυ?



Το γκουγκλ σας ευχαριστει για την πληροφορία



Να γιατί οι γυναίκες πρεπει να αρχίσουν να μαγειρευουν πάλι, οι αναζητήσεις συνταγών στο ιντερνετ έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν και μάλιστα εις βαρος τους.


πίνω από δίψα
χέζω απο πεποίθηση
κοιτώ απο τα μάτια
περπατώ επάνω στις πατούσες μου


Ναι, γιατι η ιδιοκτησια του μαγαζιού βρίσκεται στα κρυφά κάτω από την επιρροή ενός κονσόρτιουμ γατιών


Εμπειρος καθηγητής ποδηλασίας, γυμνασμένος, ισορροπημένος στον κάθετο άξονα συμμετρίας του, παραδίδει μαθήματα σούζας σε γυναίκες. Μαθήματα σε άντρες μόνο δια αλληλογραφίας.


Και πόρτ-μαντώ στη Μάνη


Επιτέλους και ένα ξύρισμα σύμφωνα με τις αναγραφόμενες οδηγίες στη συσκευασία


Πάλι εσυ?



Αν ξέρει από πού κλάνει το μπαρμπούνι. Έτσι θα τη βοηθούσατε να σας καταλάβει σαν άνθρωπο αμέσως και να γλιτώσει τον χρόνο γνωριμίας μαζί σας.



...αλλα δεν βρίσκετε επειδή δυστυχώς έχει κλείσει το μαγαζί που τους προμήθευε στην Κλεοπάτρα…


Ολα τα πόστ της σειράς GoogleLOL θα τα βρειτε εδω:
13, 12, 11, 10, 09, 08, 07, 06, 05, 04, 03, 02, 01

12 σχόλια:

bunnysuicides είπε...

τι 30 τι 40 τι 50

χιπι είπε...

ΧΑΧΑΧΑ!!!

Θεϊκό το "ω γκουγκλε μου έαρ"!

υγ: με γεια σας και η ανακαίνιση του αλεπουδόσπιτου.

Λουκάς Σταμέλλος είπε...

Αλεπούδα μου, έσπειρες πάλι. Έχω κάνει κοιλιακούς απ' τα γέλια, ξημερωματιάτικα.

V είπε...

Έχω κάνει καινούριους μυες από τα γέλια!

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ είπε...

Δεν αντέχω άλλο.
Να μας ειδοποιείς πριν από κάτι τέτοια ποστ να φοράμε ειδική ζώνη στις κοιλιές μας.
Και οι προηγούμενοι όπως βλέπω, το ίδιο πρόβλημα έχουν.

nounoukos είπε...

"πάλι εσυ;"
χαχαχαχαχα
καιρο ειχα να σε διαβασω αλεπούδα.
σε βρισκω πάλι κεφάτη και απολαυστικη.
:)

Biggest Chef είπε...

απίστευτο post!!!! τρελό γέλιο,

Me:Moir είπε...

Πολλά ρισπέκτ αλεπουδαμ'...

Sulpice είπε...

Χα χα χα... Επιβεβαιώνεται η ρήση "Μιλιούνια τα τρελίδια"...Bonsoir...

artemis είπε...

ω γλυκύ μου έαρ, ω πικρό μου γκούγκλ! ουγκ.

Ανώνυμος είπε...

Αθλιοι Ελληνες, δεν ειστε μονο ρατσιστες με τους Αλβανους, τους γκει, ειστε ΚΑΙ με τους νεους ανθρωπους που θελουν να συμμετεχουν στα κοινα και να μπουν στον πολιτικο στιβο.Λες και σε αυτον εχουν θεση μοναχα ατομα ανω των 50 ετων και απο τζακι.Γελοιοι, συντηρητικοι.
Ειχατε λυσσαξει τοτε με τον Τσιπρα που...τολμησε να δηλωσει υποψηφιοτητα για προεδρος ενος σαπιου κομματος, που ουτε καν σας νοιαζει τι κανει και τι οχι, και μπορει να μην ξερατε καν οτι υπαρχει, και απλα βρηκατε αφορμη να κανατε θορυβο.
Τωρα τα βαζετε με τον Αγγελο Χασαποπουλο.Ενας συντηρητικος, γελοιος, καθε αλλο παρα προοδευτικος, ασημος, δηθεν δημοσιογραφος γραφει στο Πρωτο Θεμα οτι ο Παπανδρεου... εκτιθεται επιλεγοντας για ειδικο συμβουλο στο Γραφειο Οργανωσης και Διοικησης στο Μεγαρο Μαξιμου, εναν 25χρονο με το ονομα Αγγελος Χασαποπουλος, που για τον συντακτη αυτο ειναι απαραδεκτο, αφου ο Αγγελος δεν εχει...μεταπτυχιακο!! Βρε τι μας λες; Ενω εσυ εχεις τελειωσει το Harvard; Κανα γυμνασιο θα εχεις τελειωσει..αθλιε τελευταιε γραφια της κακιας ωρας.Λες και ειναι απαραιτητο να εχεις μεταπτυχιακο για να ασχοληθεις με τα κοινα.Ελεος.Τι γελοιοτητες ειναι αυτες; Δεν χρειαζονται πτυχια, καλη διαθεση θελει, ικανοτητα, ιδεες και πρωτοβουλιες.Και ειδαμε ολους αυτους με τα μεταπτυχιακα τι εχουν καταφερει..
Λεει επισης ο φοβερος συντακτης οτι δεν εχει παει στρατο ο Αγγελος.Τρομερο! Αφου δεν εχει υπηρετησει αυτο το εξαισιο θεσμο, που αν δεν υπηρχαν μερικοι μαλακες, μια χαρα θα μπορουσε να απουσιαζει, τοτε δεν μπορει να διεκδικησει καμια θεση.Ειναι ανεπιτρεπτο! Χωρις μεταπτυχιακο και χωρις στρατο?? Και μονο 25 χρονων??
Βρε ουστ απο δω παλιοκομπλεξικοι! Που μολις καποιος νεος διεκδικησει κατι καλυτερο απο ενα μισθο 500 ευρω σε κατι που δεν ανταποκρινεται στα ενδιαφεροντα και τις σπουδες που εχει κανει, αμεσως πατε να τον φατε και να τον βγαλετε σκαρτο.Γελοιοι.Τιποτενιοι.
Για τον Αγγελο γραψανε πολλες εφημεριδες, πολλα sites, και ολα παρουσιαζαν το θεμα με τη μορφη...σκανδαλου.Ελεος! Και στην τηλεοραση ειπαν γι' αυτον.Μια σκυλα στο ΣΚΑΙ προσπαθουσε να τον υποτιμησει και τον ειρωνευοταν.
Αφηστε ησυχο τον Αγγελο Χασαποπουλο.Αφηστε τον ησυχο πια τιποτενιοι δημοσιογραφοι.Θα επρεπε να ντρεπεστε που εκθεσατε ενα νεαρο παιδι που εχει φιλοδοξιες και ονειρα και θελει να πετυχει κατι καλυτερο απο το εξαιρετικα μετριο για τον οποιο τον εχουν προορισει μερικοι απο συμφερον..Δεν εχετε κανενα δικαιωμα να του κοβετε τα φτερα, να τον κρινετε και να ειστε τοσο αυστηροι μαζι του.Δεν εχετε κανενα δικαιωμα να βρισκετε αφορμη για να τον εκθεσετε και να τον απαξιωσετε.Αφηστε τον ησυχο και μην το ξαναπιασετε στο στομα σας.

http://anisixos.blogspot.com/2010/08/blog-post_31.html

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=24&t=188961&p=2916819#p2916819

Ανώνυμος είπε...

http://anisixos.blogspot.com/2010/08/blog-post_31.html

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=24&t=188961&p=2916819#p2916819