Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Στο West Ham "εκει που χέζει η αλεπού" Berlin Brides on the road







(Φωτο 1: ελενα - Φωτο 2, 3, 4, 5, 6: alepouda)

Ηρθε η μερα του κουρεματος στο σπίτι του Σαρλί λε Μιντού α, ναι! και του πρωτου live. Το συγκροτημα (και σια) χωριστηκε. Οι δυο πηγαμε στο portrait gallery και οι αλλες πήγανε για να αγοράσουνε κολάν μαζί με την Κορίνα. Interestingly enough, τα πορτρετα και τα κολάν καμια φορά χρειάζονται τον ιδιο χρόνο για να τα μελετησεις. Για να μην τα πολυλογώ, κατα τις 6 οι εξι μας (μαζι και η Στελλα) πήραμε το district για το εξωτικό West Ham. Κανεις δεν ηξερε αυτο το μερος που θα γινοταν το live. Κανεις δεν ηξερε ουτε που ειναι ο δρομος. Ρωτησαμε και μια γυναικα που καθοταν εξω απο τον σταθμο και ηταν ντυμενη σαν μπατσος/φωτεινος σηματοδότης, αλλα αυτη οχι μονο δεν ηξερε εκεινο τον δρόμο, αλλα ουτε και τον δρομο στον οποιο στεκόταν.

-Ε, μα και τι ξερεις! της ειπαμε, στα ελληνικα. (ενα απο τα καλα ειναι οτι μπορεις να μιλας απ’εξω σου στα ελληνικα και να μη σε καταλαβαινουν, συνηθως)

Με τα πολλά, περα σε κατι λιβαδια, βρηκαμε και το arch, που οπως λεει και το ονομα του ηταν ενα αρτς (κατι σαν τα υπόσκαφα της Σαντορίνης, αλλα χτισμένο με τουβλα).

Μολις μπήκαμε, ανακαλύψαμε οτι το μαγαζι δεν ηταν μαγαζι με τη ελληνικη εννοια. Ηταν απλα ενα μερος που οι μπαντες πανε για να κανουν πρόβα και που δεν εχει καθολου πελατεία. Στηθηκαν τα οργανα, εγινε και το σαουντ τσεκ και βγηκαμε για να κανουμε τσιγαρο. Απέραντα λιβαδια, δεν περναγε ψυχη. Καποια στιγμη με τραβανε και μου δειχνουν απέναντι. Ηταν μια αλεπου, που ειχε κατσει, ξυνόταν και μας κοιταζε. Πλησιασα με τροπο και φυσικα αυτη με μουντζωσε και εφυγε. Λιγο αργοτερα μια αλλη αλεπου αποφασισε να χεσει στη μεση του δρομου, προφανως για να μην λερωσει το λιβαδι. Η Ελενα την πλησιασε γρηγορα-γρηγορα και η αλεπου σιχτιρισε και εφυγε με το χεσιμο στη μεση. Ετσι περνουσαμε την ωρα εκει στας εξοχας. Σιγα-σιγα εμφανιστηκαν με μερικοι ανθρωποι και ετσι οι αλεπουδες χασαν την πλειοψηφια στο λιβαδι.

Σε λίγη ώρα γνωριστηκαμε όλοι μεταξυ μας και τελικα εγινε ενα πολυ ζεστο πριβε live.







Την βραδια μας την κλεισαμε σε ενα περιεργο μερος οπου ολοι χορευαν ροκεντρολ

Συνεχιζεται...

1 σχόλιο:

χι πι είπε...

ορίστε! Κάνατε και την εκδρομή σας!
Τέλειο!!
:))

θα περίμενα όμως να δείξεις μεγαλύτερη ευαισθησία και να μην αφήσεις να κανέναν να κόψει το χέσιμο των αλεπούδων! :Ρ

υγ: αφού αγνοήσατε το "mind your head" και αφήσατε αυτόν με ΑΥΤΟ το μαλλί να σας κουρέψει, τι να πω...
Μπράβο κορίτσια! :))