Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Νύφες για βραβείο!

Το προηγούμενο σάββατο οι  Berlin Brides και οι Victory Collapse κέρδισαν το Velvet Prize.
Η τελική δεκάδα διαμορφώθηκε απο την ψηφοφορία του κοινού και των διακεκριμένων κριτών και την τελική επιλογή των 2 νικήτών έκανε το Artrocker magazine του Λονδίνου. Το βασικό βραβείο είναι η εμφάνιση των νικητών σε μια super artrocker club night στο Λονδίνο.
Κι οπως γράφει και ο Μηλάτος:
Σαν κερασάκι, το Velvet Prize θα απονεμηθεί από το λονδρέζικο περιοδικό Artrocker σε δύο από τις δέκα μπάντες ή μουσικούς που πλασαρίστηκαν στις πρώτες θέσεις της ψηφοφορίας που διοργάνωσε το Velvet για τις πρόσφατες αγγλόφωνες κυκλοφορίες.
Οι δέκα υποψήφιοι για το Velvet Prize, με αλφαβητική σειρά:
Berlin Brides, Coti K, Delightful, Flakes, Le Page, Mary & The Boy/ Felizol, Modrec, Monika, Victory Collapse, Your Hand In Mine.
Να δούμε λοιπόν ποιοι θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να παίξουν live σε κάποιες από τις super Artrocker βραδιές, με την υποστήριξη του Dewar’s. Όχι για να αναδειχτούν οι «νικητές» ή οι «καλύτεροι», αλλά για ν’ ανοίξει μια πόρτα, να δοθεί ένα επιπλέον κίνητρο στα παιδιά να συνεχίσουν τη δουλειά τους και να μπορέσουν να τη δείξουν και παραέξω...
Μάκης Μηλάτος

Η εμφάνιση στο Λονδίνο θα γίνει κάπου γύρω στον Ιούνιο, ανάλογα με το πρόγραμμα των ΒΒ. Την ακριβη ημερομηνία θα τη μάθουμε προσεχώς.
Αυτό που ξέρουμε στα σίγουρα ειναι οτι το σάββατο 28 Μαρτίου οι Berlin Brides θα εμφανιστούν  στην Trova, σε ένα επετειακό live με special guests τις Katrin the Thrill και τον Nicky Boy (Tax Collectors) και after show dj party, για να γιορτάσουν την βραβευση τους.

Και απο όσο ξέρω, οι νύφες έχουν μεγάλα κέφια
;)


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai pou'sai akoma!!!
thanks alepouda!!!!

christina είπε...

μπορεί να μην ήμασταν παρούσες στην απονομή...
αλλά συγκινηθήκαμε με την αφήγηση!
"λοιπόν: προσγειωνόμαστε στο αεροδρόμιο..."