Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2007

Τα Νέα που δε μας λένε.. γιατι τους καίνεSuper-puma σηκώθηκαν κάτω από ακραία κρατικά φαινόμενα για να απεγκλωβίσουν υπουργούς που απειλήθηκαν από φλεγόμενο πλήθος.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις που έκαναν μέλη της κυβερνήσεως η Αρχαία Ολυμπία δεν έπαθε τίποτα. Έτσι δε χρειάστηκε να μπει σε δράση το εναλλακτικό κυβερνητικό σχέδιο με τα γύψινα σουβενίρ από τα γειτονικά τουριστικά καταστήματα.

Ανεπιβεβαίωτες παραμένουν οι πληροφορίες σε σχέση με αλλαγές στην τέλεση των εκλογών. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη φημολογία οι κάλπες θα αντικατασταθούν με τζάκια για να υποδεχτούν τα αναμμένα κούτσουρα με τα οποία θα θελήσουν να δηλώσουν την προτίμηση τους οι έλληνες ψηφοφόροι.

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει τους εγκέφαλους που κρύβονται πίσω από το οργανωμένο σχέδιο των πυρκαγιών για να τους ζητήσει να γίνουν επίσημοι ομιλητές σε σεμινάριο management για κυβερνητικά στελέχη.

Θαύμα ισχυρίζονται ότι έγινε, οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Ζαχάρως. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, αρκετοί ντόπιοι είδαν να εμφανίζεται σε φλεγόμενο πεύκο το πρόσωπο του υπουργού Δημόσιας Απραξίας.

Η κυβέρνηση αρνείται κατηγορηματικά οτι υπάρχει διαμάχη και ασυνεννοησία μεταξύ Φούρλα και Κόη. Αυτό είναι φύση αδύνατο, καθώς οι δύο τους δε μιλιούνται καθόλου, δήλωσε κυβερνητική πηγή.

Ποιος είναι ο Κόης; αναρωτιέται ο κόσμος. Ποιος είναι ο Κόης αναρωτιέται ο Κόης.

Η Αμερική έστειλε άμεσα βοήθεια στην ελληνική κυβέρνηση για την μεγάλη αυτή κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Συγκεκριμένα, έστειλε αντίγραφο του διαγγέλματος που έβγαλε ο Μπους, μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους, με θέμα την εθνική απειλή από τρομοκράτες.

Η κυβέρνηση είναι συντετριμμένη από την αχαριστία των κατοίκων της Πελοποννήσου. Όπως δηλώνουν στελέχη της κυβερνήσεως, χάρις την μελετημένη πρόβλεψη του συντονιστικού οργάνου, εκατοντάδες κάτοικοι ορεινών περιοχών είδαν για πρώτη φορά τη θάλασσα και όχι μόνο. Υπερπολυτελείς κρουαζιέρες διοργανώθηκαν από το Λιμενικό για περιήγηση των ακτών.
Αχάριστοι έλληνες ντόπιοι τουρίστες!

Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποποιηθεί των ευθυνών της, ρίχνοντας το φταίξιμο στα συντονιστικά κέντρα της κρίσης. Το Mega, ο Alpha και ο ΑΝΤ1 αρνούνται να δεχθούν τις κατηγορίες που τους ρίχνει η κυβέρνηση.

Μόδα έχει γίνει το νέο κούρεμα που λάνσαραν πολλά μέλη της κυβέρνησης. Τα κομμωτήρια δεν προλαβαίνουν να κουρεύουν τον κόσμο αλά «ασύμμετρη απειλή».

Οι υποψήφιοι βουλευτές αποφεύγουν να εμφανιστούν μπροστά στις κάμερες γιατί φοβούνται πως θα εντυπωθούν τα πρόσωπα τους στη μνήμη του κόσμου.

Επιτέλους η χώρα μας βγήκε από την παγκόσμια αφάνεια. Πρώτο θέμα στις ειδήσεις από την Ταϊλανδή μέχρι τη Νέα Ζηλανδία έχουν γίνει οι φυσικές ομορφιές της Ελλάδας.

Το Πασόκ απέσυρε τις αιτήσεις που είχε υποβάλλει για λήψη δανείων που θα χρηματοδοτούσαν τον προεκλογικό του αγώνα. Ο πρόεδρος του Πασόκ έστειλε προσωπική ευχαριστήρια επιστολή στον πρωθυπουργό για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Το κράτος διαρρέει έντεχνα πληροφορίες για ξένο δάχτυλο που φέρεται να υποκινεί τους εμπρησμούς. Οι φήμες μιλούν για τους εχθρούς των ελλήνων τους Πέρσες και πιο συγκεκριμένα για τον Βασιλιά Δαρείο.

Οι σύμβουλοι επικοινωνίας της προεκλογικής καμπάνιας της κυβερνήσεως ετοιμάζονται να κινήσουν μηνυτήριες διαδικασίες. Συγκεκριμένα, κατηγορούν πολλούς κατοίκους της Πελοποννήσου και της Εύβοιας για λογοκλοπή του πιο πρόσφατου κεντρικού σλόγκαν του κόμματος: «Καιγόμαστε, είμαστε μόνοι, είμαστε αβοήθητοι»

...και τώρα μιά πιο ευχάριστη είδηση. Το χρηματιστήριο φαίνεται να τα καταφέρνει πολύ καλά παρ’όλη την κρίση των πυρκαγιών. Έγκριτοι οικονομολόγοι, ναι μεν προβλέπουν μείωση των εξαγωγών σε ελιές και ελαιόλαδο αλλά ποντάρουν στην αύξηση των εθνικών μας εξαγωγών σε κάρβουνο.

Ο πρωθυπουργός κήρυξε όλη τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η επιτροπή του συντονισμού αντιδρώντας άμεσα στο διάγγελμα, αναρωτήθηκε «τι στο διάολο ακριβώς μπορεί να σημαίνει αυτό». Σαν αποτέλεσμα όλων αυτών η επιτροπή εξέδωσε μιά ανακοίνωση που προτρέπει τους πληγέντες να φορούν πάντα το αντηλιακό τους.

Η κυβέρνηση συνεχίζει να διαρρέει φήμες και τώρα ισχυρίζεται ότι οι φωτιές μπήκαν από εγκάθετους που δεν επιθυμούν την επανεκλογή της. Η λίστα των υπόπτων έχει φτάσει στα 10.000.000 άτομα και συνεχίζει να αυξάνεται.

Γραμμή φαίνεται να έχει βγάλει το κυβερνών κώμα προς υπουργούς και βουλευτές που επισκέπτονται ή κάνουν δηλώσεις σε σχέση με τους πληγέντες πληθυσμούς. Έχει ζητηθεί να είναι ντυμένοι casual και χωρίς γραβάτα, γιατί έχει κριθεί επικίνδυνο να βρίσκονται ανάμεσα στο πλήθος με μιά θηλιά να κρέμεται τόσο δελεαστικά απ’ το λαιμό.

(Νέο)
Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία ερευνά το θέμα των πυρκαγιών. Έχουν αρχίσει μεθοδικά να σχηματίζουν την πρώτη εικόνα και να δημιουργούν εικασίες σαν αποτέλεσμα της συστηματικής επιστημονικής μελέτης των εφευρημάτων. Οι πρώτες - ανεπιβεβαίωτες - πληροφορίες που έχουμε μιλούν για "Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού που οργάνωσαν και εκτέλεσαν τα ζώα του δάσους με σκοπό την προβοκάτσια και την αποδυνάμωση του πολιτικού συστήματος της οργανωμένης νόμιμα εκλεγμένης διαφθοράς". Η υπηρεσία εικάζει πιθανή συμμετοχή μικρών ζώων από δάση του εξωτερικού.
-Οι εμπρηστές, κυρίως θηλαστικά, δρούσαν ανενόχλητα καθώς δεν κινούσαν υποψίες οτι κρύβονται πίσω απο αυτό το σχέδιο, είπε αξιωματικός που θέλει να κρατήσει την επωνυμία του ανώνυμη.

(Νεο)
Συνελλήφθει λαγός με στουπί

(Νέο)
Συνελλήφθει λαγός στιφάδο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από την ταυτοποίηση στοιχείων του με το βιβλίο του Τσελεμεντέ.

(Νέο)
Ο λαγός που συνελλήφθει προ δύο ημερών "έσπασε" και μίλησε στον ανακριτή. Αυριο θα δώσει τα στοιχεία ο ανακριτής

(Νέο)
Ο λαγός που συνελλήφθει προ τριων ημερών, ομολόγησε οτι ήταν μέλος της εξτρεμιστικής οικολογικής οργάνωσης πτηνών και μικρών θηλαστικών που έβαλε τις φωτιές στα δάση. Το σχέδιο της οργάνωσης, σύμφωνα με τον κρατούμενο λαγό, ήταν να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος πριν είναι αργά.
-Οι φωτιές μας, είχαν σαν στόχο να "φωτίσουν" την ανοργανωσιά, την ανικανότητα και τη διαφθορά των ανθρώπων πριν είναι πολύ αργά για αυτούς αλλά και για μας.
Στην ερώτηση αν αισθάνεται ενοχές για τα ανθρώπινα θύματα απάντησε:
-Φυσικά, λυπάμαι για κάθε ζώο που χάνεται. Εμείς ακόμα θρηνούμε τα εκατοντάδες θύματα της Πάρνηθας. Αλλά τα δίποδα κάνουν εξαιρετικά κακή διαχείριση του φυσικού μας πλούτου και κάποιος πρέπει να το αλλάξει αυτό. Κάναμε λάθος επιλογή...
-Τι εννοείτε, λάθος επιλογή;
-Μιλάω για αυτό που οι άνθρωποι θεωρούν σα μύθο. Πίσω στους αρχέγονους καιρούς γίναν εκλογές και τα ζώα ψηφίσαν για διαχείριση του πλανήτη, τον άνθρωπο. Εκ πρώτης όψεως φαινόταν εξαιρετικά ικανός, υπήρξαν και πολλά ζώα που τον θέλαν για να κάνει τα ρουσφέτια τους, κυρίως γάτες και σκύλοι... κάναμε λάθος... σύγνώμη δε μπορώ να μιλήσω άλλο...
-Κι αν το θέμα δεν είναι εθνικό, γιατί ξεκινήσατε την κινητοποίηση σας από την Ελλάδα;
-Πλάκα μου κάνεις;

(Νέο)
Ο λαγός μεταφέρθηκε προσωρινά στον Κορυδαλλό για προφυλάκιση μέχρι να δημιουργηθεί ειδική φυλακή για ζώα. Το υπουργείο δημόσιας τάξης συμφώνησε αμέσως στο κονδύλιο για τη δημιουργία αυτής της φυλακής. Κατα τη διάρκεια της μεταφοράς του ο λαγός προπυλακίστηκε από εξαγριωμένους ανθρώπους αλλά κατάφερε να διαφύγει.

(Νέο)
Ο κόσμος είναι ασφαλής. Μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι.

Τέλος των ειδήσεων...


Αυτές ήταν οι ειδήσεις όπως μεταδόθηκαν από το κεντρικό δελτίο της Αλεπούδας.

Ότι είδα τις τελευταίες μέρες με εβγάλε από τη γούνα μου και με έβαλε απότομα σε μιά πραγματικότητα που υποψιαζόμουν αλλά δεν περίμενα να αποκαλυφθεί σαν εφιάλτης σε πραγματικό χρόνο. Ο κόσμος βρίσκει φριχτό θάνατο από τη φωτιά, χάνει τα σπίτια του και τις ζωές τους όπως τις ξέρει. Οι πολιτευτές πάνω που ετοιμαζόταν για ένα γρήγορο κατοστάρι μέχρι τις εκλογές τώρα ιδρώνουν αφήνοντας άσχημους λεκέδες στις μασχάλες κάτω από γαλάζια καλοσιδερωμένα πουκάμισα. Απο την άλλη κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους με αυτή την κατάσταση γιατί θα επωφεληθούν εκούσια ή ακούσια. Πριν ακόμα τα ανθρώπινα και τα δασικά αποκαΐδια σταματήσουν να καπνίζουν θα ξαμοληθούν όλοι τους σε μια βέβηλη κοκορομαχία πάνω στην πλάτη μας. Τα δάχτυλα θα υψωθούν για να καταδείξουν ενόχους και υπεύθυνους ενώ το μόνο που χρειάζεται ο καθένας από αυτούς είναι ένας καθρέφτης. Αυτό που ελάχιστα μου δίνει μιά ελπίδα είναι το ιστορικά γνωστό, πως μόνο μια μεγάλη καταστροφή μπορεί να αλλάξει κάπως τον κόσμο. Κι όταν λέω κόσμο εννοώ και τους ανθρώπους αλλά και ότι μας περιβάλει υλικά αλλά και συναισθηματικά. Μια που έρχονται λοιπόν οι εκλογές θα σας πω πως γίνονται οι εκλογές στον πλανήτη από τον οποίο προέρχομαι, εκεί σε ένα αστεράκι δεξιά από την Ανδρομέδα.
Μαζεύονται λοιπόν όλοι οι υποψήφιοι, όλων των κομμάτων σε μιά σειρά και περιμένουν. Ύστερα περνάνε όλοι οι ψηφοφόροι και αντί για ψήφο, ρίχνουν σε όλους μιά κλωτσιά στα αρχίδια.

Ώρες ώρες μου λείπουν οι συνήθειες του μικρού μου πλανήτη.

6 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Απο τη μεταπολιτευση και μετα...
αναδασωθηκαν
μονο 1 στρεμα στα 11 που καηκαν.
Η Νεα Δημοκρατια,με δυο νομους,
αποχαρακτηρησε 25.000.000 στρεματα
και το Πασοκ 45.000.000 στρεματα.

Με αποχαρακτηρισμενα 70.000.000 στρεματα...
ποιος εβαλε τις φωτιες;;;

alepouda είπε...

τις φωτιές τις βάλανε τα ζώα του δάσους για προβοκάτσια.

Lick My Kazoo είπε...

:D
kalo!
polu petyximeno keimeno alepouda

kali sou mera
-clor-

xasodikis είπε...

Καταπληκτικά κείμενα φιλενάδα...

tas είπε...

...κι όμως! Διαβάζω στo enet.gr οτι η πυροσβεστική είδε αλεπού που είχε πιάσει φωτιά η γούνα της και έτρεχε να σωθεί. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε νέα εστία 2 χιλιόμετρα παραπέρα!

ΝΑ ΞΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ!
-ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ...

alepouda είπε...

μα τι λεω τοση ώρα!
τις φωτιες τις βαλανε τα ζώα!