Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Σε συνάντησα στην πλαζ και φορούσες σπασουάρ







Σύμφωνα με το Υπουργείο Πωλητισμού και Τουριστικής Αποσοβιετοποίησης με τρεις μηνες φυλάκιση και πρόστιμο 150 ευρώ το κεφάλι, θα τιμωρούνται όσοι Έλληνες δεν θα προτιμήσουν το Ελούντα μπητς χοτέλ και θα εντοπιστούν να κάνουν ελευθερο κάμπινγκ. Πρωτα απο όλα γιατι θα θεωρηθει πως διαπράττεται προσβολή νεκρού (ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ), δευτερον γιατι ό,τι είναι ελευθερο ειναι και αντιμνημονιακό και τρίτον και κυριότερο γιατι οι παραλίες θα πρεπει να ειναι άδειες για να ερθουν οι ξενοι τουρίστες-αγοραστές και να παίξουν με τις μπουλντόζες τους στην άμμο.
Σε περίπτωση που οι λουόμενοι κρύβουν τα χαρακτηριστικά τους με καπέλα, γυαλιά ηλίου, παρεό ή μαγιώ τότε θα δικάζονται σύμφωνα με τον κουκουλονόμο (αναμένεται θερινή τροπολογία). Εαν κατα τη διάρκεια της σύλληψης στα χέρια των παραβατων εντοπιστούν αντικείμενα που δύναται να χρησιμοποιηθούν σαν όπλα όπως ρακέτες, μπαλάκια, θερμός, μαχαιροπίρουνα, μπανέλες, πασαλάκια, μεγάλοι φουσκωτοί κροκόδειλοι τότε η κατηγορία θα μετατρέπεται απο πλημμέλημα σε κακούργημα.




3 σχόλια:

remedy83 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
remedy83 είπε...

Κι εγώ που σκέφτηκα, μην είναι ο Διάδοχος (http://tinyurl.com/6gjq3vc) που προβάρει, συν γυναιξί και τέκνοις, τα καινούργια μαγιώ που του ράψανε ραφτάδες από την εσπερία, υπό το άγρυπνο βλέμμα των υπασπιστών του που μεταμφιέστηκαν σε αστακούς για να δένουν με το περιβάλλον παρα θιν' αλός...

Να δεις που θα μας χαρίσει και μας μερικά, στο τέλος.

Γιατί μαγιώ, υπάρχουν.

Ανώνυμος είπε...

Εμμονές.