Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Η κατα τας γραφάς παραγραφή των αμαρτιών


Οι ελληνες βουλευτές ακολουθώντας στοιχεία απο βιβλίο του Dan Brown εντόπισαν το αλάθητο του Πάπα. Το αλάθητο φυλάσσεται στα υπόγεια της Βουλής. Η αμεση αντίδραση του πολιτικού κόσμου ειναι να προχωρήσει σε παραγραφή των βουλευτικών ανονηματων και νυν και αει και εις τους αιώνες. Επίσης για να ελαφρύνουν τη χώρα απο τις πολλές δίκες αποφάσισαν να σταματήσουν τις έρευνες, τις εξεταστικές επιτροπές και ό,τι αλλο μπορεί να αποτελέσει χάσιμο χρόνου, γιατί οι βουλευτές ειναι πλεον αλάνθαστοι συνεπώς αθώοι, συνεπώς δεν εγκληματούν. Χαρη στην βουλευτική τους αυτοθυσία πλέον μονο εμείς εχουμε αυτο το δικαίωμα της αμαρτίας, του λάθους, του εγκληματος, της δίκης και της φυλάκισης.
Σκέψεις που μοιράζονται καποια μέλη της Βουλής αφορούν την αλλαγή του Συντάγματος σε σχέση με το εκλογικό σύστημα. Ένα προσχέδιο των αλλαγών έχει διαρεύσει και μπορούμε να σας το εμπιστευτούμε.
Α) Οι βουλευτικές έδρες θα ονομαστούν Άγιες Έδρες.
Β) Ο βουλευτής που θα εχει εκλεγεί σε 2 συνεχόμενες εκλογές θα αγιοποιείται και θα μετονομάζεται μια εκλησσια προς τιμήν του. (πχ Ιερός Ναός του Αγίου Βουλγαράκη, Βασιλική μετά Παγκάλου, Παναγία η Παπανδρεϊκή κτλ)
Γ) Ο υπουργός που θα έχει συνδέσει το όνομα του με τα περισσότερα σκάνδαλα (ανα έτος) θα τιμαται με ορισμό των γενεθλίων του ως εθνική και θρησκευτική εορτή.
Δ) Εικοσι θέσεις οσίων θα κληρώνονται ανα έτος στους πιο πιστούς, δικαστές και δημοσιογράφους, του κράτους
Ε) Οι αναρχικοί θα φυλακίζονται για να βρουν το χρόνο να μετανοήσουν και να επανέλθουν στο εθνικό θρήσκευμα της επιβαλλόμενης Κρατικής Δημοκρατίας



2 σχόλια:

remedy83 είπε...

Why, if it is... http://tinyurl.com/24zdyd

Nikos είπε...

Βοήθειά μας!