Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Δήμος Αθηναίων - 8 μπραβοι ανα δημοτη

Πλατεία Συντάγματος


Λόφος του Φιλοπάππου

Η Αθηνα ειναι τόσο επικίνδυνη που ο δημοτικος σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και λαμπρό τέκνο της Χρυσής Αυγής, Μιχαλολιάκος, αναγκαζεται να κυκλοφορεί με 8 οπλισμένους σωματοφύλακες. Πρώτο του μέλημα ειναι να διοριστουν 8 μπραβοι ανα δημότη. Ο ίδιος προτιμά ψηλούς και άσχημους αλλα δήλωσε πως θα κυκλοφορήσουν και αλλα μοντέλα προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις των δημοτών που τον ψήφισαν. Στο παρακάτω βίντεο θα δειτε εκτός των αλλων και την αναχώρηση του Μιχαλολιάκου και την παρεξηγημένη, ως ναζιστικό χαιρετισμό, κινηση του. Αργότερα αποκαλύφθηκε πως πάντα σηκώνει το χέρι του για να τον ακολουθήσουν οι μπραβοι του γιατί ειναι κοντός και δεν τον βλέπουν.
Την ιδια στιγμη στο πιό μετριοπαθές ΛΑΟΣ, ενας υποψήφιος που δεν κατάφερε να ανεβάσει την Θηβα στην πυραμίδα (οπως απειλούσε στην προεκλογική αφισα του) τριγυρνάει στην Αθήνα μόνος και απροστάτευτος, μονάχα με ένα λοστό. Ετσι ειναι... αμα δεν σε εκλέξουνε πού να σου περισσέψουνε για μπράβους.

1 σχόλιο:

#FN$# είπε...

Αν είναι δυνατόν... Αυτούς τους ανθρώπους ποιός τους ψηφίζει θα 'θελα να 'ξερα... Πού πάμε ως χώρα;; Με τι μυαλά;; Αν είναι δυνατόν!