Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Μιλιόπετρα




Αγαπημένε, φανατικέ, imaginary θαυμαστή αυτού του εξωγήινου μπλογκ, οχι μόνο με ανέχτηκες 3 χρόνια τώρα, αλλα πλησιάζουμε στο ανέλπιστο milestone των 100.000 κλικς! Τα 95.000 βέβαια τα έκανα εγώ για να δω μπας και μπήκε καποιος επισκέπτης κατα λάθος. Τα 4000 τα έκαναν αυτοι που ακόμα ψάχνουν πώς να ξυρίσουν τα αρχίδια τους και τα 1000 τα κάναν οι φίλοι μου, εντρομοι, ψαχνοντας τα ποστ, οταν τους απείλησα οτι εχω βγαλει τα απλυτα τους στη φόρα.
Αλλα ας αφήσουμε τις web προμόσιον τεκνίκς για ένα άλλο πόστ. Τώρα θα ήθελα να συμμετέχετε εσείς με τις ιδέες σας (κι εγώ με τα λεφτά μου, το ταλέντο μου και την ομορφάδα μου) για να γίνει κάτι εορταστικό, κολέκτιμπλ, επετειακό και αλεπουδαίν.
Μια ιδέα ήταν να φτιάξω 10 μπλουζάκια, ενα για κάθε 10.000 κλικς, το κάθε ένα διαφορετικό μα αλεπουδίσιο και να τα δώσω στο υπέροχο κοινό μου, που τόσο με στηρίζει σε κάθε συναυλία. Η άλλη ιδέα δεν μου ήρθε ακόμη...

... γιαυτό περιμένω τις δικές σου προτάσεις, μη διστάσεις, ασε τώρα το μήνυμά σου... η πιό τρελή σου φαντασίωση μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

8 σχόλια:

Maria-Io είπε...

Ένα claymation με την αλεπούδα σε standup comedy. Σε dvd περιορισμένου αριθμού αντιτύπων. Σε επετειακή κασετίνα. (Στο ράφι μου.)

Την αλεπούδα από το προαναφερθέν claymation, σε 10 λίμιτεντ figurines. (Ξέρεις, πρόπλασμα-καλούπι-χυτό. Το υλικό το αφήνω στην κρίση σου.)

Ένα animation (δεν ξέρω αν φτάνει μέχρι εκεί η χάρη σου, αλλά το λέω) στο οποίο η αλεπούδα θα κάνει μια personalised αναφορά στους 10 πιο σουπερυπερυπέροχους followers αυτού του μπλογκ.

Το τι-σερτ μου αρέσει επίσης ως ιδέα, αν και ένα φουλάρι Hermes φρονώ πως είναι πιο τσίλικο δώρο, στους μαύρους καιρούς που διανύουμε ως χώρα. (Visualise this: Αλεπούδα, ανάμεσα σε χιλιάδες λαχούρια, πέταλα και άλλα συμπράγκαλα ιππασίας! Τζααααμάικα, που λέγαμε και στα νιάτα μου.)

A, προσφορά του μαγαζιού: Αν κάποιος από όλους αυτούς που μας έκαναν να χτίσουμε κοιλιακούς στα Google LOL της αλεπούδας έχει ανεπίλυτο οιδιπόδειο ή χρειάζεται να του εξηγήσει κάποιος πώς δουλεύει το Depakine, ο ντοκ προσφέρει μία συνεδρία, μαζί με το δώρο της αλεπούδας. Έτσι, γιατί σήμερα αισθάνομαι λαρτζ και είπα να συνδράμω.

Αν μου έρθει κάτι ακόμα, επιφυλάσσομαι να επανέλθω.

Τσίριο, αλεπούδα και συγκάτοικοι. http://bit.ly/cKCqr5

Sulpice είπε...

Συγχαρητήρια και να φτάσουν και στο ένα εκατομμύριο.
Ένα χάπενινγκ καλώντας όλους τους φανς θα ήταν καλό... έτσι να ξεχάσουμε τα της κρίσης...
Αλλά μόνο 10 μπλουζάκια (αν κατάλαβα καλά); Λίγα είναι και θα υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι....
Bye....

G. είπε...

alepouda i idea twn t-shirt einai poli wraia ftanei na eimai mia apo tous 10 tixerous!!! tha mporouses na ftiaxeis pera apo ta t-shirt me to talento sou k tin omorfada sou saving money ena epeteiako alepoudoCiDo me ta agapimena tragoudia tis alepoudas,na to anartiseis kai kathe 100.000 klik na xanaftiaxneis making alepoudokolection!

χριστίνα (ή κατσίκι) είπε...

Ένα μπλουζάκι θέλω κι εγώ, σχεδιασμένο από τα ταλαντούχα χεράκια σου... αυτά τα λεπτά... μακριά... αιθέρια... (καλά σκάω!) δαχτυλάκια.
Όχι τίποτ' άλλο, έχω ξεμείνει από ρούχα και βαριέμαι να πάω και να ψωνίσω...
Πάρε φιλάκι!

χιπι είπε...

1) να κάνεις επιτέλους συναυλία (σε κεντρική πλατεία) γιατί έχεις πολύ καιρό και μας έχει λείψει.
Εκεί, στο τέλος, θα γυρίσεις την πλάτη σου προς το κοινό και θα πετάς τα μπλουζάκια. Όποιος πιάσει μπλουζάκι θα είναι άξιος και τυχερός συνάμα!

2) να απαντήσεις, υπεύθυνα πια, στο ερώτημα που βασανίζει τόσο καιρό τους αναγνώστες σου! ΠΩΣ ΤΑ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ?!
Γιατί και όσοι/όσες δεν είχαμε αυτή την απορία, αρχίζουμε να την έχουμε. Δεν μπορεί... κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Δεν αρπάζουμε το ξυραφάκι και βουρ! Θέλει τέχνη.
(ίσως για να μη σβηστούν αυτά που είναι γραμμένα εκεί).

3) Να προσφέρεις σε 10 τυχερούς (ταυτόχρονα) μια αξέχαστη βραδιά με τη γάτα σου. Οι τυχεροί θα ενθαρρύνονται από σένα ανά 5λεπτό, κυκλικά, να πιάσουν τη γάτα και να προσπαθήσουν να τη χαϊδέψουν στην πλάτη, κοντά στην ουρά. ΑΝ αυτή φανεί κάπως ανήσυχη, το ιβέντ θα εξελιχθεί σε διαγωνισμό με πλούσια δώρα.

4) να μην κάνεις τίποτα, να κλείσεις το ιντερνέτι και να βγεις ώξω να σε δούμε (χωρίς να φοβηθείς το ξυλαράκι που σου έχω υποσχεθεί).
Με έχει πιάσει λίγη γκρίνια, οκ, σταματώ.. :Ρ

Πάντως (πριν δω ότι με πρόλαβε η Μαρία-Ηώ :) σκεφτόμουν κι εγώ μοντελάκι από πηλό, μπιμπελό για το γραφείο μας.

Αλλά έχει δίκιο το κατσίκι. Δύσκολοι καιροί... Δώσε μπλουζάκια!
(παρακαλώ σε σκούρο χρώμα...)
Το ένα είναι δικό μου, γιατί σίγουρα έχω κάνει 10,000 κλικ! :)

Κάνε μπεστ οφ γκουγκλ λολ.

Κάνε σύντομη αναδρομή αυτών των 3 άνιος ντε αμόρ.
(με λίστες τύπου "οι 10 λόγοι που αγαπάμε αυτή την πόλη" όπως κάνουν τα φρη πρες :Ρ)

Φτιάξε μας κασέτες.

Οργάνωσε ποδηλατοβόλτα, με κατάληξη σε εξοχική ταβέρνα.

Καθάρισέ μας και το σπίτι.
Άπλωσε και το πλυντήριο (οκ, το περιεχόμενό του). Αυτό θα μας αποζημιώσει και για τα άπλυτα που έβγαλες στη φόρα.

Ωχ, αυτό μπορώ να το κάνω μέχρι αύριο.. :)
κίσσες!

alepouda είπε...

Μαρία, μαρία, μαρία...
πραγματικά άφησες τον εαυτό σου ελευθερο!
Θα μπορουσα επίσης εκτός απο το claymation να γυρισω ενα 2ωρο ντοκυμαντερ με στοπ-μοσιον ελαιογραφία πάνω σε τζαμι, όπως κάνει ο Αλεξάντρ Πετρώβ, με θέμα την συναρπαστική ζωή ενος εξωγηινου σε λάθος πλανήτη, αλλα μάλλον δεν προλαβαίνω και σίγουρα δεν μπορώ κι ολας...

Σουλπίς
αν φτάσω στο ενα εκατομμυριο κλικς θα κανω ενα μεγάλο ηβεντ, θα καλέσω και ολους τους φιλους μου που εχουν συγκροτήματα, θα τους ζητησω να κανουν reunion στις μπαντες τους για χάρη μου και να γυρίσουν απο τα ιαματικά λουτρα...
10 μπλουζακια ειναι λίγα? Καλά, θα το σκεφτώ...

G.
σε ευχαριστώ, δεν ειναι καθολου ασχημη ιδέα αυτη. Ετσι κι αλλιως κανω καθε τόσο καποιες συλλογές. Μπορεί να μαζεψω τα 100 αγαπημένα μου. 10 χρονια θα μου παρει να αποφασίσω :))

Katsiki mou,
τα λεπτά, αιθέρια, μακριά μου δαχτυλα θα σε πιάσουν απο το λαιμό και μετά θα σε αφήσουν, γιατι δεν ειμαι βιαια και το ξέρεις. Θα σου επιστρέψω και την DMC, τυλίξου με το σεντόνι και σταμάτα να κυκλοφορείς γυμνη, αισθάνομαι ενοχές

Coco είπε...

εεε... κλικ... μετά από τόσες προτάσεις, εμένα μου αρκεί να συνεχίσεις τις αναρτήσεις με την διάθεση που έχει κανείς όταν κάνει ποδήλατο χαλαρά μια ωραία ανοιξιάτικη μέρα!

α, και Parabens para voce, Raposinha!

deadendmind είπε...

Συγχαρητήρια! Εγώ προτείνω εορταστικό βίντεο με τη γάτα σου σε τρελά κέφια (αν και δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό, χεχε)

Εν πάση περιπτώσει, ευχόμαι να διπλασιαστούν και να τριπλασιαστούν τα κλικς γρήγορα γρήγορα! :-)