Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009

Εκκληση για ιατροφαρμακευτική βοήθεια στους αμάχους της Γάζας

Η οργάνωση Γιατροί της Καρδιάς που είναι γνωστή για την "μάχιμη" δράση της σε ανθρωπιστικές αποστολές σε πολλές ζώνες πυρός χρειάζεται τη βοήθεια μας για να συνδράμει τους αμάχους της Γάζας. Η 4η αποστολή ιατροφαρμακευτικής και επισιτιστικής βοήθειας εγινε στις 12 Ιανουαρίου 2009.
Με τη βοήθεια όλων μας θα ακολουθήσουν κι αλλες.

Προσφορά Φαρμάκων:

1. Τα είδη των φαρμάκων που συγκεντρώνουμε αυτό τον καιρό είναι:

  • Αντιβιοτικά Ευρέως Φάσματος : για ενήλικους και παιδιά. Αμπικιλίνες, Κεφαλοσπορίνες, FLAGYL, SEPTRIN, FORTE  BACTRIMEL (OXI AUGMENTIN)
  • Παυσίπονα :σε χάπια ( προσοχή: ΟΧΙ  ασπιρίνες ),Depon, Panadol, Brufen, Ponstan κλπ.
  • Σίδηρος : σε χαπάκια και σε υγρή μορφή για παιδιά
  • Γάζες:  Fucidin

2. Με ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να ελέγχεται ο χρόνος λήξης της ισχύος των φαρμάκων, ο οποίος αναγράφεται στη συσκευασία τους ( επιθυμητός χρόνος λήξης: τουλάχιστο 2-3 χρόνια από την ημερομηνία αποστολής τους στην Οργάνωσή μας ).


3. Φάρμακα σε ανοιγμένη συσκευασία ή φάρμακα που έχει αρχίσει η χρήση τους από ασθενή, δεν χρησιμοποιούνται από τους «Γιατρούς Καρδιάς». Συνεπώς, σας παρακαλούμε να μη μας στέλνετε τέτοια φάρμακα. 

4. Εκτός από φάρμακα δεν συγκεντρώνουμε τίποτα άλλο. Σας παρακαλούμε θερμά να μας στέλνετε μόνο τα φάρμακα που συγκεντρώνουμε.

5. Η αποστολή μπορεί να γίνει ταχυδρομικώς ή με άμεση παράδοση απο τον ενδιαφερόμενο στη διεύθυνση: Γιατροί Καρδιάς, Θησέως 7-9, 10 562 ΑΘΗΝΑ.

6. Το ονοματεπώνυμο του αποστολέα, η πλήρης ταχυδρομική του διεύθυνση, το τηλέφωνο και το FAX του παρακαλούμε να αναγράφονται ευκρινώς στο έντυπο του ταχυδρομείου. Επίσης, παρακαλούμε να αναγράφονται ευκρινώς και εξωτερικά στο κάθε δέμα που μας στέλνετε.


Για επικοινωνία με την οργάνωση:

Τηλ.: 210 3317288, 210 3317291 
Fax.: 210 3255142
e-mail: info@heartdoctors.gr Δεν υπάρχουν σχόλια: