Δευτέρα 2 Ιουλίου 2007

Κανείς δεν κάνει χαρακίρι σε αυτή τη χώρα



(φωτογραφία από άγνωστη πηγή)

Κανείς δεν κάνει χαρακίρι σε αυτή τη χώρα. Κανείς δε δηλώνει παραίτηση έστω! Πολλοί από αυτούς μάλιστα κάνουνε και θρασύτατες δηλώσεις του τύπου «Δεν ήταν το τελευταίο δάσος η Πάρνηθα, έχει κι άλλα η Αθήνα».
Να υποθέσω ότι θα εννοούν τα περιφραγμένα δάση που έχουνε εκείνες οι μεγάλες βίλλες. Είναι αλήθεια πως μοιάζουν με δάση. Ας μαζέψουμε λοιπόν τα ελάφια, τις αλεπούδες και όσα ζώα επιζήσανε και ας τα αμολήσουμε εκεί μέσα. Μαζί με τους πλούσιους πολιτικούς μας, θα φυλάνε οι ειδικοί φρουροί και τα αθώα ζώα.
Όταν πέφτουνε τα πρώτα χιόνια στην Αττική εκεί θα πηγαίνουμε τα παιδιά μας για να παίξουμε χιονοπόλεμο και τις εξορμήσεις του σαββατοκύριακου πάλι εκεί θα τις κάνουμε…
..εκεί, στις καταπράσινες βίλλες τους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...και κανείς δεν κόβει το χέρι του! Πάει και τους ψηφίζει όλους αυτούς, με την ηττοπαθή προσμονή του... "βολέματος" (?!) για τα "δικά μας παιδιά"!
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
(πάει και η Πάρνηθα, πάει και το Πήλιο... Υπομονή. Σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε τι άλλο να καταστρέψουμε σ' αυτόν τον τόπο)

Ανώνυμος είπε...

Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΖΕΙΤΕ.ΜΗΝ ΓΡΙΝΙΑΖΕΤΕ.ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ

Ανώνυμος είπε...

...θα γινει αμεση αναδασωση.
θα φυτεψουμε
1)ΛΑΜΟΓΙΕΣ
2)ΔΙΑΠΛΟΚΙΕΣ
3)ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ
4)ΜΠΙΝΕΔΙΕΣ
5)ΠΑΠΑΡΙΕΣ
6)ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΙΕΣ
...και θα προσφερω εγω προσωπικα(σα ζαχαροπλαστης που ειμαι),400000
ΤΟΥΛΟΥΜΠΙΕΣ για να κατσουμε πανω τους με τις πρωτες βροχες.
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να πιστεύω πως υπάρχουν ευαισθητοποιημένοι πολίτες σε θέματα οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος, έστω κι αν για να βγει στην επιφάνεια αυτή η ευαισθησία, πρέπει να προηγηθούν καταστροφές. Δεν περιμένουμε να κάνουν χαρακίρι οι εξουσιαστές. Ας πάνε να πνιγούνε, το θέμα είναι εμείς, οι πολίτες, τί κάνουμε;
(υγ: καιρό έχουμε να σε δούμε εσένα, ε;)

Ανώνυμος είπε...

"Όταν το τελευταίο δέντρο έχει κοπεί, το τελευταίο ψάρι φαγωθεί και το τελευταίο ρυάκι δηλητηριαστεί, τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι τα χρήματα δεν τρώγονται"