Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΣΙΝΕ-ΕΚΔΡΟΜΗ


Αυτή την εποχή η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη γυρίζει την νέα της ταινία. Για τους πιο σινεφίλ η Αθηνά ειναι η σκηνοθέτης του "Η διαρκής αναχώρηση της Πέτρα Γκόινγκ"(The slow business of Going), επίσης ηταν πίσω απο την παραγωγή της ταινίας "Κινέττα" και του "Κυνόδοντα" του Λάνθιμου. Αν ολα αυτα δεν σας λένε τίποτα τότε σίγουρα θα ξέρετε τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, στους οποιούς έκανε σκηνοθεσία και παραγωγή στην τελετη έναρξης, για το dvd, καθώς και στο 2 και στο Πουθενά του Παπαϊωάννου.
H νέα της ταινία που είναι η δεύτερη μεγάλου μήκους που σκηνοθετεί, γυρίζεται στην φυσική της τοποθεσία, στα Άσπρα Σπίτια, την κωμόπολη που έχτισε ο Δοξιάδης στην Βοιωτία το 1960.
Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου θα γίνουν τα γυρίσματα στα οποία συμμετέχουν και οι Berlin Brides σε μια σκηνή συναυλίας σε ενα παλιό σινεμά. Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος σαν κοινό της συναυλίας, μπορούν να στείλουν μέηλ στο info@berlinbrides.com (στείλτε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο)
To πούλμαν της παραγωγής θα πάρει τον κόσμο από το κέντρο της Αθήνας, νωρίς το πρωί της Κυριακής και θα επιστρέψει αργά το βράδυ. Η κινηματογραφική... εκδρομή εκτός από την μουσική του rejection junkie περιλαμβάνει σάντουιτς, ένα πλήρες γεύμα, την ευκαιρία να εμφανιστείτε στην μεγάλη οθόνη και βέβαια να γνωρίσετε τις νύφες.
;)


Μπριτις μπρεκφαστ στο Πρέμισιζ στούντιο στο Λονδίνο

Το πρώτο και πολυαναμενόμενο cd των Berlin Brides θα βγει το 2010 σε παραγωγή του Coti K

Berlin Brides


3 σχόλια:

tram21 είπε...

Καλή επιτυχία στα γυρίσματα και μια καλή εμφάνιση για τις Β.Β!

s_dany είπε...

Thanks for the heads up foxy! Ελπίζω να το προλάβουμε!
Ωραίο το παζάρι σου! Είμαι πλέον follower :-)

kioy είπε...

Καλη επιτυχία στα γυρίσματα... Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό!

Go to a nice film!