Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Αυτή την εκπομπή ΠΡΕΠΕΙ να την δείτε... ολόκληρη

Ο ασύλληπτος Μάκης Ψωμιάδης from Kouti Pandoras on Vimeo.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Ψωμιάδη σαν μία γραφική φιγούρα. Η γραφικότητα κάπως απαλύνει τις εντυπώσεις και μπορεί σαν παραμορφωτικός καθρέφτης να μετατρέψει ενα άσχημο πρόσωπο σε κάτι αστείο. Πίσω όμως απο το πούρο και το παχύ μουστάκι του κρύβεται μιά πορεία ζωής που θα σας γυρίσει το στομάχι, ΚΑΙ για τις πράξεις του αλλα ΚΑΙ για την χώρα και τους θεσμούς που του επιτρέπουν να δρα με αυτόν τον τρόπο.

Μπράβο στον Βαξεβάνη που συγκέντρωσε αυτο το υλικό και τις μαρτυρίες


Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Τί εκανε η κυβέρνηση τον μήνα που πέρασε (το υπόλοιπο infographic)

Η κυβέρνηση αγκαλιάζει τα νέα μέσα και μέσα απο την διαφάνεια που την διακρίνει ετοιμάζει κάθε μήνα ένα infographic για να δει ο απλός πολίτης, ποιά ειναι τα επιτέγματα της. Αυτή την φορά το infographic της κυβέρνησης ανέβηκε μισό, ευτυχώς βρήκα και το άλλο μισό και μπορεί ο κόσμος να το διαβάσει ολόκληρο



Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

H Λίμνη των Μπάτσων


Σε συνάντησα στην πλαζ και φορούσες σπασουάρ







Σύμφωνα με το Υπουργείο Πωλητισμού και Τουριστικής Αποσοβιετοποίησης με τρεις μηνες φυλάκιση και πρόστιμο 150 ευρώ το κεφάλι, θα τιμωρούνται όσοι Έλληνες δεν θα προτιμήσουν το Ελούντα μπητς χοτέλ και θα εντοπιστούν να κάνουν ελευθερο κάμπινγκ. Πρωτα απο όλα γιατι θα θεωρηθει πως διαπράττεται προσβολή νεκρού (ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ), δευτερον γιατι ό,τι είναι ελευθερο ειναι και αντιμνημονιακό και τρίτον και κυριότερο γιατι οι παραλίες θα πρεπει να ειναι άδειες για να ερθουν οι ξενοι τουρίστες-αγοραστές και να παίξουν με τις μπουλντόζες τους στην άμμο.
Σε περίπτωση που οι λουόμενοι κρύβουν τα χαρακτηριστικά τους με καπέλα, γυαλιά ηλίου, παρεό ή μαγιώ τότε θα δικάζονται σύμφωνα με τον κουκουλονόμο (αναμένεται θερινή τροπολογία). Εαν κατα τη διάρκεια της σύλληψης στα χέρια των παραβατων εντοπιστούν αντικείμενα που δύναται να χρησιμοποιηθούν σαν όπλα όπως ρακέτες, μπαλάκια, θερμός, μαχαιροπίρουνα, μπανέλες, πασαλάκια, μεγάλοι φουσκωτοί κροκόδειλοι τότε η κατηγορία θα μετατρέπεται απο πλημμέλημα σε κακούργημα.